Automat T.N. logoVatrodojavni detektori

Uz domet različitih detekcija i alarmnih kriterija Exodus serija nudi potpuno rješenje senzora za toplinu i dim za najraznovrsnija postrojenja. Uz bolji toplinski optički višenamjenski senzor za maksimalnu detekciju plus detektor za izbor topline dostupni su za 12V sigurnosne panele.

Opširnije...

Veritas serija

Veritas serija

Proizvodi Veritas serije namijenjeni su prvenstveno za stambene ili manje komercijalne objekte gdje se zahtjeva brzo postavljanje i jednostavna upotreba uz visoku pouzdanost proizvoda.
Veritas serija zauzima vodeće mjesto na tržištu zahvaljujući mogućnosti intuitivne instalacije, jednostavnoj upotrebi i vrhunskim performansama.

Opširnije...

Premier serija

Premier serija

 

Premier serija je skup profesionalnih elektroničkih sigurnosnih proizvoda, dizajniran da odgovori na sve sigurnosne zahtjeve.
Osim što je u potpunosti kompatibilan s proizvodima Premier Elite serije, Premier serija nudi široki asortiman kvalitetnih proizvoda visokih performansi koji služe za izradu sigurnosnih rješenja za manje i srednje objekte.

Opširnije...

Bežični Premier Elite

Predstavljamo sljedeću generaciju bežične sigurnosti, TEXECOM nova Ricochet mreža za umrežavanje bežične tehnologije donosi više performansi nego bilo koji drugi bežični sustav sigurnosti.
Ricochet omogućava bežičnim uređajima primati i ponoviti bežične prijenose sa drugih uređaja. Veličina, skalabilnost i raspon cijelog sustava produžava bežičnu signalizaciju, te više nije ograničena na point-to-point komunikaciju.

Opširnije...

Premier Elite serija

Premier Elite serija predstavlja najnaprednije elektroničko sigurnosno rješenje koje Texecom ima u ponudi.
Ovi proizvodi su dizajnirani za instalacije objekata visoke vrijednosti gdje su fleksibilnost dizajna, performanse proizvoda i instalacija prioritet.Premier Elite serija pretežito se ugrađuje u banke, muzeje, škole, bolnice, luksuzne zgrade i poslovne zgrade

Serija se sastoji od sljedećih elemenata:

  • Upravljačke ploče
  • Tipkovnice
  • Proširivači
  • Komunikatori
  • Napajanje
  • Kontrola pristupa
  • Detektori pokreta
  • Sirene
  • Bežični alarmi

Texecom

Texecom

Texecom je najveći neovisni europski stručnjak za alarmne sustave koji pruža solucije za zaštitu ljudi i posjeda u cijelom svijetu. Dobitnik je prestižnih nagrada za vanjske i unutarnje elemente sigurnosti, uključujući kompletnu liniju detektora pokreta i kontrolnih panela, uređaja za zaštitu okoliša, detektora vatre i vanjskih sirena.

Opširnije...