Automat T.N. logoPredstavljamo sljedeću generaciju bežične sigurnosti, TEXECOM nova Ricochet mreža za umrežavanje bežične tehnologije donosi više performansi nego bilo koji drugi bežični sustav sigurnosti.
Ricochet omogućava bežičnim uređajima primati i ponoviti bežične prijenose sa drugih uređaja. Veličina, skalabilnost i raspon cijelog sustava produžava bežičnu signalizaciju, te više nije ograničena na point-to-point komunikaciju.LAKŠE - Jednostavno za namjestiti, lako za instalirati
PAMETNIJE - Inteligentni sustav je pouzdan sustav
UDALJENIJE - Veći raspon donosi veću zaštitu

Ricochet MT2 pruža sljedeće izvanredne dodatne značajke:

Veća nadogradivost
Premier Elite kontrolni panel može prihvatiti više Ricochet MT2 bežičnih proširivača povećavajući kapacitet bežičnim uređajima na svakoj ploči.

Veći broj bežičnih daljinskih privjesaka za ključeve
Sa Ricochet MT2 i Premier Elite kontrolnih ploča su daljinski za ključeve sada dodijeljeni korisnicima i više ne zauzimaju mjesta na bežičnim proširivačima.

Novi hibridni način štednje
Hibridni način rada pruža najbolje od oba svijeta povećanjem odgovornosti uređaja i smanjenjem potrošnje energije. U ovom načinu rada, uređaji su isključeni kada je sustav deaktiviran, a aktivira se kada je sustav aktiviran. Funkcija promjene se odvija u nekoliko sekundi.

Novi tipovi uređaja
Hibridna mogućnost uštede energije je omogućila olakšano opažanje uređajima Premier Elite DT-W. Ovaj bežični detektor dvostruke tehnologije ima sve performansne karakteristike koje odobrava Premier Elite DT, a u Ricochetu je omogućen u bežičnom obliku. U Ricochet modulima je razvijen ulaz/izlaz koji omogućava bilo kojim bežičnim uređajima da puste signal preko Ricochet mrežnog sustava.

Novo pojednostavljeno programiranje
Programiranje i puštanje u pogon je pojednostavljeno integriranjem bežičnih postavki izravno u Premier Elite kontrolne ploče. Bežični uređaji mogu biti dodani ili uklonjeni iz sustava izravno pomoću izbornika zone programiranja. Bežični daljinski za ključeve mogu se dodati ili ukloniti izravno iz izbornika korisničkim programiranjem.

Dijagnostika
TEXECOM Wintex slanje/ preuzimanje softvera sada je integriran s Ricochet monitorom omogućavajući udaljenu dijagnostiku za bežične performanse sustava . Uređaji zona izdvajanja prikazani su unutar Ricochet monitora dijagnostičkog paketa, gdje je sustav procjene još lakši i intuitivniji za korištenje.

“Najviše ocjenjen alarmni sustav koji smo ikad testirali!” Benchmark July 2012 issue.