Automat T.N. logoObjavljeno: 25.05.2018.

Automat-tn d.o.o. se u potpunosti pridržava Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti osobnih podataka, a ovom izjavom želimo Vas informirali o svrhama i načinu na koji prikupljamo i obrađujemo osobne podatke posjetitelja.

Automat-TN d.o.o. na stranici http://www.automat-tn.hr prikuplja minimalnu količinu osobnih podataka isključivo u trenutku kada posjetitelj, putem kontakt formulara postavi upit.
Podaci koje prikupljamo su:

  • Ime
  • Adresa elektroničke pošte (neophodna za odgovor na postavljeni upit)

Prilikom slanja upita dajete suglasnost kako Automat-TN d.o.o. navedene osobne podatke može koristiti u svrhu odgovaranja na upit. Moramo Vas upozoriti da putem kontakt formulara nećete moći poslati upit ako niste spremni dati navedenu suglasnost, te Vas u tom slučaju upućujemo da za sva pitanja koristite druga sredstva komunikacije kao što je telefon ili osobni dolazak.

Nakon slanja prikupljeni podaci se ne zadržavaju na serveru već se odmah nakon slanja prosljeđuju na službenu e-mail adresu tvrtke.
Automat-TN d.o.o. će podatke prikupljene prilikom ispunjavanja kontakt formulara koristiti isključivo u svrhu komunikacije s pošiljateljima vezano za upit koji su poslali kao i u daljnjoj poslovnoj komunikaciji ako se ostvari poslovna suradnja.
Vaši se osobni podaci neće prosljeđivati trećim osobama, obrađivat će se povjerljivo i s njima će se postupati u skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. 4. 2016.

Korisnik stranice u svakom trenutku može zatražiti uvid u prikupljene podatke, te zatražiti ispravak ili njihovo brisanje putem telefona, slanjem zahtjeva na službenu mail adresu ili putem kontakt formulara na stranici.
Slijedi cijela Odluka o zaštiti osobnih podataka poduzeća Automat-TN d.o.o. 

Odluka o zaštiti osobnih podataka

Loading...


Kolačići


Na našoj stranici koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu, upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i: mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).

Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na automat-tn.hr?
Koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.

Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com, youtube.com i sl) koji su potrebni za prikaz Google karte, video sadržaja i drugih funkcionalnosti na stranici.

Premier Elite 48-W

iLoft Video