Automat T.N. logo

PaneliNew Cityline

Novi CityLine je luksuzni audio i video vanjski panel iz ponude Fermax-a. Njegov jednodjelni koncept uz prilagodljivu izradu omogućava široku paletu rješenja za audio i video portafone.

PRILAGODLJIVOST

U liniji New Cityline postoji 9 različitih modela vanjskih panela koji su svi iste širine, no razlikuju se po visini i ugrađenim modulima i funkcijama.New Cityline

Svaka serija sastoji se od velikog raspona mogućnosti pristupa, počevši od panela s jednom, odnosno dvije tipke do rješenja koja uključuju čitače kartica, informativni zaslon, šifrarnik i bluetooth.

Za svaku instalaciju moguće je odabrati najprikladniji dizajn.

MOGUĆNOST ZAMJENE I NADOGRADNJE

Iako se radi o novom dizajnu panela, Cityline je u potpunosti kompatibilan s prethodnom Classic linijom što daje mogućnost zamjene ili nadogradnje prijašnjih rješenja uz minimalne troškove.
Novi Cityline u istim modulima sadržava audio i video funkcije čime se jednostavnom zamjenom modula može unaprijediti funkcionalnost. Dimenzije modula kao i pripadajući pribor (ugradbene kutije) su potpuno iste kao i u prethodnoj verziji.

TRAJNOST I POUZDANOST

Novi CityLine paneli proizvedeni su od kvalitetnog anodiziranog aluminijskog profila što panelima osigurava trajnost i otpornost u svim vremenskim uvjetima. 
Unutrašnjost je zaštićena mrežom od nehrđajućeg čelika a tipke su izrađene od vodonepropusnih materijala kako bi se postigla dugotrajnost i pouzdanost.

Novi Cityline nudi panele za instalacije od 1 do 199 stanova sa mogućnošću kontrole pristupa.