Automat T.N. logo

PaneliCityline Classic

CityLine Classic je klasični, bezvremenski audio i video panel primjenjiv kako u samostalnim objektima tako i u zgradama..
Njegove odlike su prepoznatljiv dizajn koji karakteriziraju zaobljene linije, pouzdanost, kvaliteta i svestranost u primjeni.

CityLine ClassicPostoji 8 kontinuiranih serija profila koji su iste širine, no različitih visina i kapaciteta tipki pa samim tim i priključaka.

OSOBINE

  • Paneli su izrađeni od vrlo otpornog eloksiranog aluminijskog profila zbog čega su otporni na  sve vremenske uvjete. Vodonepropusna brtva od pjenaste gume na zadnjem dijelu panela osigurava savršeno prianjanje panela na zid istovremeno sprječavajući prodiranje vode u unutrašnjost. Nakon instalacije vijci su skriveni a nalaze se na vrhu i na dnu panela.
  • Metalna tipkala imaju zaobljeni oblik u skladu sa zaobljenim profilom panela. Ovisno o modelu panela, tipkala se mogu nalaziti s jedne ili sa obje strane svakog reda.
    Kada je tipka pritisnuta čuje se zvučni signal kao potvrda. Tipke su zaštićene debljim slojem kroma kako ne bi došlo do oštećenja zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta.
  • Na panelima pored tipki nalazi se prostor za unos imena stanara i broja stana, kao i prekidač za svjetlost za noćne uvjete.