Automat T.N. logoVeritas detektori

Veritas detektori pokreta osiguravaju izuzetnu pouzdanost i namjenjeni su za niskobudžetne instalacije.
S više od 10 milijuna instalacija u više od 85 zemalja, detektori Veritas serije nastavili su imati izvrsne performanse.

Opširnije...

Veritas tipkovnice

Veritas tipkovnice su predivne, jednostavne i lagane za korištenje, osiguravaju da se krajnji korisnici osjećaju sigurni u radu.
Savršene za stambene prostore, te tipkovnice se isključivo koriste s Veritas serijom kontrolnih ploča.

Opširnije...

Veritas upravljačke ploče

Najprodavanije Veritas kontrolne ploče su idealne za stambene i komercijalne aplikacije određene dobitnom kombinacijom jednostavnosti, pouzdanosti i lakoćom korištenja. Uz intuitivno korisničko sučelje, ergonomski i inovativan dizajn lako je prepoznati zašto su Veritas kontrolne ploče već zaštitile milijune ljudi.

Opširnije...

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.automat-tn.hr. Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići

Na našoj stranici koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu, upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i: mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).

Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na automat-tn.hr?
Koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.

Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.