Automat T.N. logoVeritas tipkovnice su predivne, jednostavne i lagane za korištenje, osiguravaju da se krajnji korisnici osjećaju sigurni u radu.
Savršene za stambene prostore, te tipkovnice se isključivo koriste s Veritas serijom kontrolnih ploča.

Veritas RKP
LED tipkovnice za korištenje s bilo kojom Veritas kontrolnom pločom. Značajke 8-zona LED indikator, tipkovnice sa svijetlom i zvukom, izmjenjiva PCB kutijica sa šarkama za jednostavnu instalaciju i ergonomski dizajn.

Veritas Excel RKP
LCD tipkovnica za korištenje s Veritas Excel i Veritas R8 Plus kontrolnim pločama. Ima LCD zaslon od 32 znaka LCD, programabilne zone i tekst zona. Ima direktan pristup zapisu od 250 događaja, pojednostavljeno
programiranje i jednostavnost rada. Može se koristiti za programiranje.

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.automat-tn.hr. Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići

Na našoj stranici koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu, upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i: mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).

Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na automat-tn.hr?
Koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.

Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.