Automat T.N. logoVatrodojavni detektori

Uz domet različitih detekcija i alarmnih kriterija Exodus serija nudi potpuno rješenje senzora za toplinu i dim za najraznovrsnija postrojenja. Uz bolji toplinski optički višenamjenski senzor za maksimalnu detekciju plus detektor za izbor topline dostupni su za 12V sigurnosne panele.

Opširnije...

Veritas serija

Veritas serija

Proizvodi Veritas serije namijenjeni su prvenstveno za stambene ili manje komercijalne objekte gdje se zahtjeva brzo postavljanje i jednostavna upotreba uz visoku pouzdanost proizvoda.
Veritas serija zauzima vodeće mjesto na tržištu zahvaljujući mogućnosti intuitivne instalacije, jednostavnoj upotrebi i vrhunskim performansama.

Opširnije...

Premier serija

Premier serija

 

Premier serija je skup profesionalnih elektroničkih sigurnosnih proizvoda, dizajniran da odgovori na sve sigurnosne zahtjeve.
Osim što je u potpunosti kompatibilan s proizvodima Premier Elite serije, Premier serija nudi široki asortiman kvalitetnih proizvoda visokih performansi koji služe za izradu sigurnosnih rješenja za manje i srednje objekte.

Opširnije...

Bežični Premier Elite

Predstavljamo sljedeću generaciju bežične sigurnosti, TEXECOM nova Ricochet mreža za umrežavanje bežične tehnologije donosi više performansi nego bilo koji drugi bežični sustav sigurnosti.
Ricochet omogućava bežičnim uređajima primati i ponoviti bežične prijenose sa drugih uređaja. Veličina, skalabilnost i raspon cijelog sustava produžava bežičnu signalizaciju, te više nije ograničena na point-to-point komunikaciju.

Opširnije...

Premier Elite serija

Premier Elite serija predstavlja najnaprednije elektroničko sigurnosno rješenje koje Texecom ima u ponudi.
Ovi proizvodi su dizajnirani za instalacije objekata visoke vrijednosti gdje su fleksibilnost dizajna, performanse proizvoda i instalacija prioritet.Premier Elite serija pretežito se ugrađuje u banke, muzeje, škole, bolnice, luksuzne zgrade i poslovne zgrade

Serija se sastoji od sljedećih elemenata:

  • Upravljačke ploče
  • Tipkovnice
  • Proširivači
  • Komunikatori
  • Napajanje
  • Kontrola pristupa
  • Detektori pokreta
  • Sirene
  • Bežični alarmi

Više članaka ...

  1. Texecom

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.automat-tn.hr. Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići

Na našoj stranici koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu, upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i: mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).

Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na automat-tn.hr?
Koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.

Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.