Automat T.N. logoPremier Elite asortiman ima plavo pozadinsko osvjetljenje LCD tipkovnice koje se ističe u svim okruženjima. Ima zapanjujući izgled i značajke. Idealno za luksuzne kuće i prostore visoke vrijednosti, te tipkovnice mogu se koristiti u Premier seriji i Premier Elite seriji kontrolnih ploča.

Premijer Elite tipkovnice dolaze u sljedećim modelima:

  • Premier Elite LCDLP
  • Polished Chrome
  • Satin Chrome
  • Diamond White
  • Diamond Black
  • Polished Brass
  • Gunmetal

Premier Elite LCDLP

Daljinska tipkovnica s velikim LCD zaslonom sa 32 znaka. Sadrži dvije DP ili EOL zone, 1 programabilni izlaz i ugrađen blizinski čitač.

Premier Elite ugradbena & površinska ugradnja

Mogućnost ugradbenog i površinskog postavljanja tipkovnice. Veliki plavi LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem tipki. Ima ugrađeni blizinski čitač. Dolaze u bojama sjajni krom, satin krom, dijamantno bijela, polirani mesing, gunmetal i dijamantno crna.NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.automat-tn.hr. Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići

Na našoj stranici koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu, upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i: mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).

Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na automat-tn.hr?
Koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.

Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.