Automat T.N. logoEnergetski učinkovit način napajanja s univerzalnim ulazom napona za uporabu širom svijeta. Dostupan kao stand-alone ili s integriranim zonama ekspanzije. Premier Elite napajanja su kvalitetne, pouzdane jedinice pogodne za komercijalnu i industrijsku uporabu.

Premier Elite PSU200

Energetski učinkovito 2.5A napajanje.
Potpuno praćenje i dijagnostika s Premier Elite upravljačke ploče.

Premier Elite PSU200XP

Energetski učinkovito 2.5A napajanje sa Premier Elite 8XP proširivačima. Potpuno praćenje i dijagnostika s Premier Elite upravljačke ploče.

Kontrola pristupa

Premier Elite iProx
Pruža potporu za Texecom blizinske kartice i ostale standardne 26 bit wiegand kartice. Kartica može biti naučena i spremljena lokalno u stand-alone modu.

Premier Elite iProx & External Prox Kit:

Premier Elite iProx - pruža podršku za Texecom proximity karticama i drugim standardnim 26 bit wiegand karticama. Kartice se mogu naučiti i lokalno spremiti u stand-alone modu

Premier Elite External iProx Coil - kada se koristi zajedno sa Premier Elite iProx & Texecom Proximity karticama omogućava korisniku da izvana deaktivira alarm. Jedinica se može koristiti i kao samostojeća kontrola pristupa zajedno sa by Premier Elite iProx.

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.automat-tn.hr. Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići

Na našoj stranici koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu, upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i: mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).

Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na automat-tn.hr?
Koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.

Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.