Automat T.N. logoPremier Elite komunikatori pružaju pouzdanost i fleksibilnost. Razni protokoli, formati sučelja i višepojasni prijenosni putevi jamče komunikacijsko rješenje koje će odgovarati svakom instalacijskom zahtjevu.

Premier Elite Com300

Plug-on multi-protokol digitalni komunikator modem 300-bita u sekundi. Omogućava skidanje/slanje i dijagnostiku sistemskog programiranja.

Premier Elite ComIP

Dopušta spajanje Premier/Premier Elite serije kontrolnih panela sa lokalnom ili širokopojasnom mrežom (LAN/WAN).
To omogućava alarmima da budu signalizirani preko IP mreže na alarmni centar via Texecom’s Montex Software.

Premier Elite Com2400

Plug-on multi-protokol digitalni komunikator.
Modem 2400-bita u sekundi omogućava SMS tekst poruke. Omogućava skidanje/slanje i dijagnostiku sistemskog programiranja.

Premier Elite ComGSM

Omogućava SMS tekst poruke za komunikaciju alarmnih događaja, daljinska kontrola i daljinska dijagnostika.

 OBILJEŽJA I ZNAČAJKE

ModelCom300Com2400ComGSMComIP
Kompatibilnost sa Premier Elite serijom
Kompatibilnost sa Premier serijom      
Brzina modema (Baud) 300 2400 4800 19200
Mogućnost SMS teksta    
ATS Class 2 2 4 4
EN 50131-1 Grade3 Grade3 Grade3 Grade3
EN 50136-2-3 Grade3 Grade3 Grade3 Grade3

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.automat-tn.hr. Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići

Na našoj stranici koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu, upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i: mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).

Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na automat-tn.hr?
Koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.

Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.