Automat T.N. logoTexecom je najveći neovisni europski stručnjak za alarmne sustave koji pruža solucije za zaštitu ljudi i posjeda u cijelom svijetu. Dobitnik je prestižnih nagrada za vanjske i unutarnje elemente sigurnosti, uključujući kompletnu liniju detektora pokreta i kontrolnih panela, uređaja za zaštitu okoliša, detektora vatre i vanjskih sirena.

Texecom
U ponudi Texecom-a sadržane su tri linije proizvoda koje predstavljaju različite tipove instalacije za krajnjeg korisnika:

  • Premier Elite za komercijalne korisnike,
  • Premier za veće i srednje zgrade,
  • Veritas za kuće


Texecom je nedavno lansirao novu tehologiju bežičnih alarma, Ricochet mesh networking.
Kompletna kontrola svih aspekata razvoja je osigurana kroz dizajn, proizvodnju i rigorozno testiranje svih proizvoda u sjedištu u Engleskoj.

Ricochet

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.automat-tn.hr. Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići

Na našoj stranici koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu, upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i: mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).

Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na automat-tn.hr?
Koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.

Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.