Automat T.N. logoNovi CityLine je luksuzni audio i video vanjski panel iz ponude Fermax-a. Njegov jednodjelni koncept uz prilagodljivu izradu omogućava široku paletu rješenja za audio i video portafone.

PRILAGODLJIVOST

U liniji New Cityline postoji 9 različitih modela vanjskih panela koji su svi iste širine, no razlikuju se po visini i ugrađenim modulima i funkcijama.New Cityline

Svaka serija sastoji se od velikog raspona mogućnosti pristupa, počevši od panela s jednom, odnosno dvije tipke do rješenja koja uključuju čitače kartica, informativni zaslon, šifrarnik i bluetooth.

Za svaku instalaciju moguće je odabrati najprikladniji dizajn.

MOGUĆNOST ZAMJENE I NADOGRADNJE

Iako se radi o novom dizajnu panela, Cityline je u potpunosti kompatibilan s prethodnom Classic linijom što daje mogućnost zamjene ili nadogradnje prijašnjih rješenja uz minimalne troškove.
Novi Cityline u istim modulima sadržava audio i video funkcije čime se jednostavnom zamjenom modula može unaprijediti funkcionalnost. Dimenzije modula kao i pripadajući pribor (ugradbene kutije) su potpuno iste kao i u prethodnoj verziji.

TRAJNOST I POUZDANOST

Novi CityLine paneli proizvedeni su od kvalitetnog anodiziranog aluminijskog profila što panelima osigurava trajnost i otpornost u svim vremenskim uvjetima. 
Unutrašnjost je zaštićena mrežom od nehrđajućeg čelika a tipke su izrađene od vodonepropusnih materijala kako bi se postigla dugotrajnost i pouzdanost.

Novi Cityline nudi panele za instalacije od 1 do 199 stanova sa mogućnošću kontrole pristupa.

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.automat-tn.hr. Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići

Na našoj stranici koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu, upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i: mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).

Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na automat-tn.hr?
Koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.

Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.