Automat T.N. logoSkyline

Skyline paneli

Skyline je Fermax-ov "novi govor".
Zahvaljujući brojnim prednostima koje su ugrađene u Skyline proizvode može odgovoriti na sve zahtjeve tržišta.
Integrirani video u portafone osigurava potpunu kontrolu pristupa s prikazom informacija u istoj jedinici.

Opširnije...

New Cityline

Novi CityLine je luksuzni audio i video vanjski panel iz ponude Fermax-a. Njegov jednodjelni koncept uz prilagodljivu izradu omogućava široku paletu rješenja za audio i video portafone.

PRILAGODLJIVOST

Opširnije...

Cityline Classic

Cityline Classic

CityLine Classic je klasični, bezvremenski audio i video panel primjenjiv kako u samostalnim objektima tako i u zgradama..
Njegove odlike su prepoznatljiv dizajn koji karakteriziraju zaobljene linije, pouzdanost, kvaliteta i svestranost u primjeni.

Opširnije...

Marine

Marine panel
Anti - vandal seriju otpornu na gotovo sve oblike oštećenja predstavlja Marine panel, izrađen od 2,5 mm nehrđajućeg čelika zbog čega je stekao iznimnu otpornost na sva oštećenja uključujući i fizička.
Novi dizajn uključuje Marine kolor kameru koja je u potpunosti integrirana u sustav video portafona.

Opširnije...

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.automat-tn.hr. Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići

Na našoj stranici koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu, upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i: mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).

Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na automat-tn.hr?
Koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.

Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.