Automat T.N. logoiLoft

iLoft monitori
Ekskluzivni, elegantni, kompaktni i tanki hands-free video monitor u boji.
Njegov osnovni model izrađen je od prozirnog polikarbonata, ima audio izlaz, višefunkcijske gumbe i TFT zaslon vrhunske kvalitete i jasnoće prikaza.

Opširnije...

Loft

Loft monitori

Loft monitor sa slušalicom je najprodavaniji Fermaxov model. Izrađen je od visoko kvalitetne ABS plastike s teksturom koja je jednostavna za održavanje, dok ujedno pruža ultraljubičastu zaštitu.

Opširnije...

Loft Compact

Hands - free varijanta FERMAX-ovog Loft monitora. Izrađen je od visoko kvalitetne ABS plastike s teksturom koja je jednostavna za održavanje, dok ujedno pruža ultraljubičastu zaštitu.
Loft Compact monitor ima kolor TFT zaslon, ugrađenu memoriju i instalira se na zid.

Opširnije...

Smile

Smile monitor

Novi FERMAX-ov monitor u boji s TFT zaslonom , Smile, novo je video iskustvo u području portafona.
Uz dizajn koji omogućava njegovu savršenu integraciju u bilo koje okruženje, napredno upravljanje, hands - free komunikaciju, visoke video performanse i izrazito olakšanu upotrebu, ovaj monitor je naprosto "cool".

Opširnije...

NAPOMENA! Ova stranica koristi kolačiće (cookies) i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, prihvaćate da se na vaše računalo pohrane kolačići sa stranice www.automat-tn.hr. Saznajte više!

Prihvaćam

Kolačići

Na našoj stranici koristimo kolačiće kako bi posjetiteljima osigurali što kvalitetniji pregled, pretragu, upravljanje, navigaciju te pronalaženje željenog sadržaja. Upravljanje kolačićima u potpunosti je omogućeno posjetiteljima modulom za upravljanje koji se nalazi u donjem dijelu stranice.

Što su kolačići?
Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo (tablet, pametni telefon i sl.) kada posjetite određene internetske stranice.

Što rade kolačići?
Među mnogim namjenama kolačića su i: mogućnost bolje navigacije na stranici, pohrana postavki stranice (npr. veličina slova).

Kada naša stranica ne bi koristila kolačiće, tretirala bi Vas kao novog posjetitelja svaki put kada otvorite drugu podstranicu.

Jesu li kolačići sigurni?
Kolačići su 100% sigurni. Oni ne mogu oštetiti vaše računalo, ne sadrže podatke koji bi mogli poslužiti da Vas netko osobno identificira.

Koji se kolačići koriste na automat-tn.hr?
Koristimo kolačić za informaciju o tome kako koristite naše internetske stranice. Oni ne prikupljaju podatke koji Vas identificiraju. Prikupljeni podaci pomažu nam da saznamo koji Vam je sadržaj zanimljiv.

Na određenim podstranicama koristimo kolačiće treće strane (google.com) koji su potrebni za prikaz Google karte i drugih funkcionalnosti na stranici.